Over ons

Afdrukken E-mail
Geschreven door Super User

pasfoto marco_2010_150x190Marco Visser heeft in 2007 itsourbusiness gestart.

"Het niet meer zelf willen doen van delen van het bedrijfsproces en/of ondersteunende activiteiten is de laatste jaren in het Nederlandse bedrijfsleven steeds meer gemeengoed geworden, ook voor kleinere ondernemingen. Zo maak je als eigenaar, directeur of manager tijd, aandacht en (financiële) middelen vrij om te ondernemen.

Ik heb bijna 15 jaar gewerkt in de commerciële sector en bij overheidsorganisaties en was daarbij als klant / opdrachtgever verantwoordelijk voor de uitbesteding van producten en diensten naar grote marktpartijen als IBM, EDS, KPN, Vodafone en GetronicsPinkRoccade.

Ik weet dus als geen ander wat de opbrengsten kunnen zijn van uitbesteding, maar vooral ook wat er vaak misgaat. Mijn kennis en ervaring wil ik nu graag inzetten aan de 'andere kant', om als leverancier van uitbestedingsdiensten en -advies aan uw onderneming bij te dragen met met passende en kosteneffectieve diensten."

Graag leggen wij u in een persoonlijk gesprek uit wat de voordelen kunnen zijn van uitbesteding en hoe itsourbusiness u daarbij kan helpen.