Aanbod

Support

Er is geen enkel bedrijf dat het zonder ICT kan doen. Ik help een breed scala aan bedrijven met het opzetten van hun ICT infrastructuur. Hier komt van alles bij kijken: van het inrichten van computerlokalen tot support en onderhoud. Omdat ik kleinschalig werk, kan ik mijn service aanpassen op de behoefte van de klant. Ik denk graag met u mee!

Diensten

Bij het opzetten van ICT infrastructuur komen verschillende diensten kijken. U kunt denken aan email-servers, privacy maatregelingen, web design of lokale netwerken aanleggen. Ik treed op als intermediair tussen andere technische experts en u als klant, waardoor ik van alles kan aanbieden. Informeer graag naar de mogelijkheden.

Advies

Zowel grote als kleine bedrijven moeten hun bedrijfsvoering baseren op de meest actueel mogelijke informatie. Dankzij mijn netwerk en ruime ervaring in de ICT wereld, kan ik bedrijven advies geven bij kwesties zoals de AVG wetgeving, financiële prognoses, marktanalyse en meer. Neem vrijblijvend contact op met uw vraag; wellicht kan ik wat voor u betekenen.

stock, trading, monitor